Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridiskais nosaukums : Vējkrasti SIA
Reģistrācijas numurs : 40003686595
Juridiskā adrese : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams PUDURI ir jauns atpūtas komplekss. Mēs atrodamies ļoti skaistā vietā, Daugavas krastā, netālu no Ķeguma. Mūsu atpūtas kompleksā Jūs varēsiet atpūsties un izpriecāties, un šo pavadīto laiku Jūs ar prieku atcerēsieties. Jums būs iespēja noīrēt komfortablas 1 - 2 stāvu mājiņas, kurās ir no 2 - 3 guļamistabām, kā arī duša un WC. Šajās mājiņās Jums ir dota arī iespēja izbaudīt kamīnu. Mēs Jums piedāvājam izmantot laivas, ūdens motociklus, kā arī uzspēlēt volejbolu vai basketbolu. Ir pieejama estrāde, kas lieliski kalpo lielu kolektīvu pasākumu un sporta svētku rīkošanai. Viesu atspirdzināšanai piemērots bārs „Karību” stilā. Mazākām kompānijām līdz 35 cilvēkiem ir iespēja izmantot banketa zāli ar virtuvi jubileju svinēšanai, nosalušajiem un nogurušajiem klientiem mēs piedāvājam īstu krievu pirti, pēršanos ar slotiņām un veldzēšanos baseinā - organisma atveseļošanu īsā brīdī. Tagad pieejama jaunuzceltā Rija - kāzu un citu lielu pasākumu rīkošanai. Gaidām visus interesentus, Jūs baudīsiet patiesu atpūtu! Attālums no Rīgas ~ 55 km.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas71.14 € Skatīt vairāk   3-vietīgas mājiņas85.37 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairākVietas kāzu svinībām Skatīt vairākRija (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākPirts (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm Skatīt vairāk   Atpūta pie Daugavas Skatīt vairāk   Sēņošana    Makšķerēšana    Ogošana Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairākAktīvā atpūta    Volejbola laukumi    Basketbola grozs Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre    Ūdens velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 135062
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2102314


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Visi banneri