Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Galvenais ofiss
(+371) 22303459 - AvioKases.lv
(+371) 20372472 - AvioKase.lv
(+371) 26806108 - Filiāle - Daugavpils, Viestura iela 59
astrature.lv - Ceļojumi.Karstās ceļazīmes.Viesnīcas.
AvioKases.lv - Visas Lidojumi.Visi galamērķi.Visas vietas.
AvioKase.lv - Lētas aviobiļetes un ceļojumi
Pirmdiena10:00 - 14:00
Otrdiena10:00 - 14:00
Trešdiena10:00 - 14:00
Ceturdiena10:00 - 14:00
Piektdiena10:00 - 14:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : ASTRA TŪRE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003257338
Juridiskā adrese : Taisnā iela 1, Rīga, LV-1063
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV88HABA0551033744345
Banka : AS Luminor Bank, Latvijas filiāle RIKOLV2X
Konta numurs : LV08RIKO0000084153766
FotoTeksts
Ryanair akcija: lētas aviobiļetes no 12 Ls
Ryanair piedāvā lētas aviobiļetes par cenu sākot no 12 latiem vienā virzienā! Par 12 latiem no Rīgas (arī no Kauņas un Tallinas lidostām) iespējams aizlidot uz šādām Ryanair lidostām: - Bremena - Stokholma (Skavstas lidosta) - Oslo - Brisele (Charleroi) Uz pārējiem Ryanair galapunktiem no Latvijas cenas ir sākot no 19.79 latiem vienā virzienā: Frankfurt-Hahn Milan (Bergamo) Bristol Glasgow (Prestwick) Liverpool London-Stansted Dublin Rome (Ciampino) Milan (Bergamo) Tampere Düsseldorf (Weeze) Rezervējiet aviobiļetes Ryanair mūsu mājas lapā AvioKases.lv!

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Visi banneri