Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs

Mazā Pils iela 5, 1. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222811 - Galvenais ofiss
(+371) 22303459 - AvioKases.lv
(+371) 20372472 - AvioKase.lv
(+371) 26806108 - Filiāle - Daugavpils, Viestura iela 59
astrature.lv - Ceļojumi.Karstās ceļazīmes.Viesnīcas.
AvioKases.lv - Visas Lidojumi.Visi galamērķi.Visas vietas.
AvioKase.lv - Lētas aviobiļetes un ceļojumi
Pirmdiena10:00 - 14:00
Otrdiena10:00 - 14:00
Trešdiena10:00 - 14:00
Ceturdiena10:00 - 14:00
Piektdiena10:00 - 14:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : ASTRA TŪRE, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003257338
Juridiskā adrese : Taisnā iela 1, Rīga, LV-1063
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV88HABA0551033744345
Banka : AS Luminor Bank, Latvijas filiāle RIKOLV2X
Konta numurs : LV08RIKO0000084153766
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAvioKase.lv (Aviobiļetes) Skatīt vairāk   AvioKase.lv (Regulāro reisu lidmašīnu biļetes) Skatīt vairāk   Aviobiļešu kases - AvioKases.lv (Biļešu noformēšana) Skatīt vairākTūrisma aģentūra ASTRA TŪRE (Tūrisma aģentūras) Skatīt vairāk   Karstās ceļazīmes. (Pēdējā brīža piedāvājumi) Skatīt vairāk   Ceļojumi Skatīt vairāk      Avio tūres Skatīt vairāk      Pēdējā brīža piedāvājumi (Čarterlidojumi) Skatīt vairāk      Biznesa braucieni (Tūrisma braucieni) Skatīt vairāk      Vīzu noformēšana Skatīt vairākAutobusu biļetes Skatīt vairākViesnīcas (Viesnīcu rezervācija) Skatīt vairākApdrošināšana On-line (Apdrošināšana) Skatīt vairākAutonoma (Auto noma)no 11 € Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Visi banneri