Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja

Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja

Sprīdīši, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 26532691
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

TŪRISMA  OBJEKTS SLĒGTS LĪDZ 1.MAIJAM !


Muzeja ēka celta 1840.gadā, sākotnēji te darbojušās ūdens dzirnavas, tad skola. 1922.gadā rakstniece ieguva ēku savā īpašumā un nosauca par “Sprīdīšiem”, tā kļuva par viņas darba un atpūtas vietu. Te tapuši daudzi rakstnieces darbi, kā piemēram - atmiņu triloģija “Dievs Daba Darbs”, kurā attēlotās rakstnieces bērnības vietas atrodas tuvākajā apkārtnē. Muzejā var iepazīties ar rakstnieces dzīves gājumu un daiļradi. “Sprīdīšu” apkārtne un māja bez lielām izmaiņām saglabājusies agrākā rakstnieces laika izskatā.

Viesu māja “Sprīdīši” celta 1923.gadā, bet pārbūvēta 1963.gadā. Savulaik tajā dzīvoja dārznieki, kuri apkopa rakstnieces Annas Brigaderes dārzus un parku. “Sprīdīši” kā viesu māja darbojas no 1993.gada. Tajā atpūtnieku vajadzībām ir labiekārtoti seši divvietīgi numuriņi un virtuve pagrabstāvā ar āra terasi.

"Sprīdīši" ir 2023.gada pavasarī paplašinājuši savu naktsmītņu piedāvājumu ar pieciem kempinga "Meža namiņiem" un ērtu servisa māju, kur ir pieejama virtuve, duša un WC!

Muzeja ēkā viesiem pieejama kafejnīca, ar iespēju pasūtīt gardumus svinīgiem pasākumiem. Vairāk informācija +371 29535770!

Iznomā atpūtas kompleksu kāzu svinībām. Banketa zāli ar ēdināšanu, viesu māju ar labiekārtotām istabiņām. Jaunajam pārim atpūtas paviljonu. 

Papildus informācija

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji Viesu nami Naktsmītnes    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16624
Meklēšanas rezultātos parādīts : 186669


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Visi banneri