Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lumag Machinery Baltic

Lumag Machinery Baltic

Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3043
(+371) 20019555
(+371) 22725866
Juridiskais nosaukums : TECHNIK SYSTEM, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203451683
Juridiskā adrese : Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, LV-3002
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzkopības tehnika un inventārs Skatīt vairāk   Malkas skaldītāji Skatīt vairāk      Benzīna malkas skaldītāji       Elektriskaie malkas skaldītāji       Profesionālie malkas skaldītāji       Ar traktoru darbināmi malkas sakldītāji    Malkas zāģi skaldītāji Skatīt vairāk   Malkas ripzāģi Skatīt vairāk   Zaru smalcinātāji, šķeldotāji Skatīt vairāk   Celmu frēzes Skatīt vairāk   Tranšeju frēzes Skatīt vairāk   Motorizēta ķerras, mini pašizgāzēji Skatīt vairākKomunālās saimniecības tehnika Skatīt vairāk   Sniega frēzes, sniega pūtēji Skatīt vairāk   Mauriņa pļaujmašīnas Skatīt vairākCeltniecības tehnika, mašīnas un iekārtas Skatīt vairāk   Vibro blietes, vibro plates Skatīt vairāk   Vibroveltņi Skatīt vairāk   Vibro kājas Skatīt vairāk   Akmens zāģi Skatīt vairākBenzīna strāvas ģeneratori Skatīt vairākHorizontālais baļķu lentzāģi, gateri Skatīt vairākBezeļļas kompresori Skatīt vairāk
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Visi banneri