Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lumag Machinery Baltic

Lumag Machinery Baltic

Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3043
(+371) 20019555
(+371) 22725866
Juridiskais nosaukums : TECHNIK SYSTEM, SIA
Reģistrācijas numurs : 40203451683
Juridiskā adrese : Meža ceļš 2, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas novads, LV-3002
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Oficiālie LUMAG GmbH pārstāvji Baltijā

Jau vairāk, kā 10.gadus saviem klientiem piedāvājam kvalitatīvu, jaudīgu, profesionālu un pēc Lumag GmbH kvalitātes standartiem ražotu malkas sagatavošanas, celtniecības un apzaļumošanas darbu tehniku.

Plašajā Lumag tehnikas un aprīkojuma klāstā atradīsiet, jaudīgu un kvalitatīvu malkas sagatavošanas tehniku,  malkas zāģus skaldītājus ātrai un kvalitatīvai liela kurināmā materiāla daudzuma sagatavošanai ar produktivitāti līdz 8 m³/stundā, kā arī tradicionālos hidrauliskos, profesionālos malkas skaldītājus ar elektromotora, benzīna dzinēja vai traktortehnikas jūgvārpstas piedziņu.

Celtniecības nozares profesionāļi novērtēs plašo, jaudīgo Lumag blietēšanas tehnikas klāstu, piedāvājumā benzīna dzinēja un akumulatora vibrokājas ar centrbēdzes spēku līdz 16 kN, kā arī benzīna dzinēja un dīzeļdegvielas dzinēja vibroblietes ar centrbēdzes spēku līdz 38 kN

Lumag dārza tehnikas sortimentā atradīsiet jaudīgu zaru smalcināšanas tehniku, profesionālas sniega frēzes ātrai liela sniega daudzuma tīrīšanai, kā arī motorizētās ķerras, jeb “Mini Dumper” ar kāpurķēdēm un kravas hidraulisko izlādi.

Jaudīgai tehnikai nepieciešamas jaudīgas komponentes, tāpēc Lumag tehnika ir izstrādāta un izgatavota ciešā sadarbībā ar vadošajiem nozaru ekspertiem, kā Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US un Hydro Gear.

LUMAG tehnikas katalogs

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDārzkopības tehnika un inventārs Skatīt vairāk   Malkas skaldītāji Skatīt vairāk      Benzīna malkas skaldītāji       Elektriskaie malkas skaldītāji       Profesionālie malkas skaldītāji       Ar traktoru darbināmi malkas sakldītāji    Malkas zāģi skaldītāji Skatīt vairāk   Malkas ripzāģi Skatīt vairāk   Zaru smalcinātāji, šķeldotāji Skatīt vairāk   Celmu frēzes Skatīt vairāk   Tranšeju frēzes Skatīt vairāk   Motorizēta ķerras, mini pašizgāzēji Skatīt vairākKomunālās saimniecības tehnika Skatīt vairāk   Sniega frēzes, sniega pūtēji Skatīt vairāk   Mauriņa pļaujmašīnas Skatīt vairākCeltniecības tehnika, mašīnas un iekārtas Skatīt vairāk   Vibro blietes, vibro plates Skatīt vairāk   Vibroveltņi Skatīt vairāk   Vibro kājas Skatīt vairāk   Akmens zāģi Skatīt vairākBenzīna strāvas ģeneratori Skatīt vairākHorizontālais baļķu lentzāģi, gateri Skatīt vairākBezeļļas kompresori Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4875
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28808


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Visi banneri