Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Silamalas, atpūtas komplekss

Silamalas, atpūtas komplekss

Silamalas, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3148
(+371) 23552006
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas komplekss "Silamalas", tika izveidots 2015. gadā. Komplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas.

Ja Jūs vēlaties aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, vai tieši gūt nelielu adrenalīna devu un ļauties aktivitātēm, tad mūsu komplekss ir radīts tieši Jums.

Relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā. Vēro saulrietu, dzerot šampanieša glāzi vai karsto šokolādi, raugoties kamīna liesmās. Bet, ja sirds kāro pēc adrenalīna devas, tad izbaudi trakulīgu izbraucienu pa meža takām ar kvadraciklu, vai izaicini draugus uz vienu volejbola vai basketbola maču.

Mūsu atpūtas komplekss vasaras mēnešos ir ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītēm, kāzām, darba pasākumiem utml.

Ziemas sezonā (01.10 - 01.05) piedāvājam:

Check in sākot no 16:00

Check out 12:00

*Uzkurināta pirts + guļvietas līdz 4 personām

- no svētdienas līdz ceturtdienai (ieskaitot)70eur, līdz 6 personam 85eur divās atsevišķās telpās

- Piektienās un sestdienās110eur, līdz 6 personām 130eur guļvietas divās atsevišķās telpās

*Uzkurināta pirts + uzkurināts karstais kubls + guļvietas līdz 4 personām

- No svētdienas līdz ceturtdienai (ieskaitot)120eur, līdz 6 personam 135eur guļvietas divās atsevišķās telpās

- Piektdienās un sestdienās160eur, līdz 6 personam 175eur guļvietas divās atsevišķās telpās

Vasaras sezona (01.05 - 01.10)

CHECK IN 14:00

CHECK OUT 11:00

*Piektdienās un sestdienās

- Teritorijas īre + 16 guļvietas (430eur)

- Teritorijas īre + 26 guļvietas (500eur)

- Uzkurināta pirts uz visu vakaru (40eur)

- Uzkurināts kubls uz visu vakaru (80eur)

- Zorb piepūšamo bumbu īre (4gb) + 2 futbola vārti uz stundu (60eur)

- Kvadracikls (50eur/h) degviela un ķiveres ir iekļautas cenā, pieejami 2gb, 600cc un 650cc automātiskie, ar vienu kvadraciklu vienlaicīgi var braukt 2 personas

*Svētdiena - ceturtdiena (ieskaitot)

- Teritorijas īre + 16 guļvietas (330eur)

- Teritorijas īre + 26 guļvietas (400eur)

- Uzkurināta pirts uz visu vakaru (30eur)

- Uzkurināts kubls uz visu vakaru (60eur)

- Zorb piepūšamo bumbu īre (4gb) + 2 futbola vārti uz stundu (40eur)

- Teritorijas īre bez nakšņošanas līdz 20 cilvēkiem (250eur), par katru personu virs 20, +5eur 14:00 - 22:00

- Kvadracikls (50eur/h) degviela un ķiveres ir iekļautas cenā, pieejami 2gb, 600cc un 650cc automātiskie, ar vienu kvadraciklu vienlaicīgi var braukt 2 personas

* IZĪRĒJOT KOMPLEKSU UZ VAIRĀK, KĀ VIENU DIENU, TIEK PIEMĒROTA ATLAIDE!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas kompleksi    Banketu zāles un telpas svinībām    Pirtis    Apkurināms kubls    Džakuzi Viesu mājas    Naktsmītnes Atpūta pie dabas    Piknika vietas    Atpūta pie ūdens
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6006
Meklēšanas rezultātos parādīts : 95080


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās serviss
Pārcelšanās24.lv, pārvietošanās servissPārcelšanās24.lv piedāvā dažādus pārvākšanās servisa pakalpojumus visā Latvijā un Eiropā.
Visi banneri