Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vecbērziņi

Vecbērziņi

Vecbērziņi, Ozolaine, Vecsaules pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3936
(+371) 26308136 - Renāte
(+371) 29246916 - Raimonds
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vecbērziņi atrodas meža un Pitka ezera ielokā, prom no pilsētas kņadas, kaimiņiem un trokšņiem. Lieliska klusa vieta, kur baudīt dabas mieru un mainību jebkurā gada laikā, izstaigāt dzīvnieku takas, doties makšķerēt, baudīt ūdens aktivitātes vai pielpot pilnu plaušu svaiga gaisa.

Ziemas sezonā ir iespējams izbaudīt pilnīgu klususmu, savukārt no agra pavasara līdz vēlam rudenim pie mums ir ļoti skaļi, jo sakliedzas visdažādākie putni, sākas varžu kora sezonas atklāšana, bebra zobu asināšana, buku riešana, briežu bauris. Kā arī no krūmiem var lūkoties kāda lapsa vai jenotsuns.

Lai līdz mums nokļūtu, iespējams, nāksies pārvarēt pāris ceļa šķeršļus, kas ir atkarīgs no laikapstākļiem un braukšanas ambīcijām, bet drosmīgākie vienmēr sasniedz gala mērķi.

Vecbērziņi atrodas 70 km no galvaspilsētas Rīgas. Tuvākais veikals atrodas 4 km attālumā.

Tuvākā pilsēta ir Bauska (30km). Bauskas pils atrodas gleznainā zemes kāpā, kur Mūsa un Mēmele satek Lielupē. Īpaši nozīmīgs baroka arhitektūras piemineklis ir Rundāles pils. Mežotnes pils ir viens no spilgtākajiem klasicisma arhitektūras paraugiem Latvijā.

Latvijas lielākais sēravots atrodas 20 minūšu pastaigas attālumā (Kulšēnu sēravots).

Skaistkalnes baznīca (15km) ir viena no lielākajām un vecākajām baznīcām Latvijā, kas atrodas netālu no Lietuvas robežas.

10 km atālumā Bruknas muiža.

Mednieka būcenis

Mednieku būcenis atgriež pirmatnējās sajūtas, ar visu nepieciešamo aprīkojumu un komfortu. Mednieka būcenis ir izveidots, lai sajustu dabas mežonīgumu un tajā pat laikā justos omulīgi.

Bērzu māja

Atrodas meža ielokā bērzu birzē, aprīkota ar visu nepieciešamo dzīvošanai.

Komfortabla un ietilpīga, lai uzņemtu 2 ceļotājus, kuri vēlas pavadīt romantisku vakaru divvientulībā.

Laivošanas iespējas

Papildus piedāvājam smailītes (kaijaki) laivošanai pa visu Bauskas novadu, kā arī blakus mums atrodas Iecavas upe, kura ar savu dabas ainaviskumu un mežonīgumu ir līdzvērtīga Abavai un Gaujai, bet laivotāju vidū nav tik apgūta un izpētīta.

Papildus piedāvājam:

Saunu, karsto kublu, laivu noma (upe/ezers), SUP dēļus, katamarānu, telšu vietas

Cenas

  • Bērzu māja - 60 eiro/diennakts
  • Mednieku namiņš - 70 eiro diennakts pārim, katram nākamajam + 20 eiro
  • Telts vieta - 10 eiro
  • Katamarāna noma 20 eur diena
  • Laivas noma diena 20 eiro, katra nākamā 15 eiro
  • Sup noma - 15 eiro
  • Kanoe noma - 15 eiro
  • Pirts - 60 eiro
  • Karstais kubls - 60 eiro
  • Malka ugunskuram 5€ (maiss)
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Mednieka būcenis (Brīvdienu mājas)70 € Skatīt vairāk   Bērzu māja (Brīvdienu mājas)60 € Skatīt vairākPirtis Apkurināms kubls Skatīt vairākLaivu noma, īre Skatīt vairākSUP dēļu noma, īre Katamarānu noma, īre20 € Atpūta pie jūras Telšu vietas10 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3141
Meklēšanas rezultātos parādīts : 184463


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Visi banneri