Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tikšanās vieta

Tikšanās vieta "Pļava"

Kūrorta iela 1b, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 28396830
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Uzvelc puķaino kleitu un satiksimies “Pļavā” – tā aicina Abavas attīstības centra aktīvisti. Biedrības biroja telpas, kuras atrodas tajā pašā ēkā, kur autobusu pietura, ir pārtapušas par satikšanās un atpūtas vietu un atvērtas gandrīz katru dienu jeb tad, kad ir vaļā, tad var nākt.

Dabas parka “Abavas senleja” lielākā vērtība ir dabiskie zālāji. Pateicoties māksliniecei Lindai Priedniecei daži no Abavas senlejai raksturīgajiem augiem tagad ir uzziedējuši uz telpas sienas.

Apmeklētāji šeit var saņemt informāciju par Abavas senlejas dabas vērtībām, var saplānot pārgājienu maršrutus un kopā ar vides gidiem doties piedzīvojumos Kandavas un Sabiles apkārtnē.

Tikšanās vieta “Pļava” piemērota maziem pasākumiem - draugu tikšanās, prezentācija, seminārs, ballīte.

Ir wi-fi, projektors, kafija, limonāde. Ērti var piebraukt ar automašīnu līdz pat durvīm. Adrese: Kandava Kūrorta iela 1b.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelpas konferencēm un semināriem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 928
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2600


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Hotel KOLUMBS, viesnīca
Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Visi banneri