Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba

Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba

Brīvības iela 33 (ieeja no Dzirnavu ielas), Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 26600417
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atklāj sava prāta spēju robežu

"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos.

60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6(5) dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas.

Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.

ALTERNATĪVA IZKLAIDES FORMA

Vairāk kā 500,000 cilvēku ir izbaudījuši mūsu 'Escape' spēles visā pasaulē. Mēs piedāvājam pieredzēt ko patiesi unikālu, kaut ko tādu par ko ir vērts runāt un dalīties ar draugiem.

ĢIMENE UN DRAUGI

Meklējat ko neparastu, kas izklaidētu gan jūs, gan jūsu bērnus? Mūsu 'Escape' spēles ir lielisks veids kā aizraujoši pavadīt laiku ar ģimeni un sev tuvajiem, jo lai izkļūtu – visiem jāstrādā kopā. Iešana uz kino ir pagātnē!

STUDENTI

Tev patīk izaicinājumi un prāta spēles? Meklē jautru un izaicinošu aktivitāti, kas saliedētu Tevi un draugus? Liec prātam piedzīvot adrenalīna plūsmu kādā no mūsu 'Escape' spēļu istabām. Ir vajadzīga 2-6 dalībnieku komanda. Arī istabu izvēlies sev tīkamāko.

KORPORATĪVIE PASĀKUMI

Esi noguris no blāvajiem un garlaicīgajiem pasākumiem pilsētā? 'Escape' piedāvā izaicinošus scenārijus tieši Tavai komandai. Mūsu 'Escape' spēles ir unikāls veids kā saliedēt kolektīvu. Tas ir reāls team buiding pasākums!

TŪRISTI UN CEĻOTĀJI

Kas gan var būt labāks par sava ceļojuma papildināšanu ar kādu aizraujošu 'Escape' spēli. Mūsu unikālā izklaides forma piesaistīs jūsu interesi daudz vairāk nekā ierastais tūristu autobuss, muzejs vai kārtējais tilts. Mēs izklaidi pasniedzam pavisam jaunā gaismā un līmenī.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas un izklaides vietas Izlaušanās spēles (escape rooms) Atpūta un izklaide Rīgā Kvesti (Atpūtas vietas) Skatīt vairākQuest Prison break -Slaughter house-Mummy-Titanic Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16073
Meklēšanas rezultātos parādīts : 43067


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrs
Bērnības sala, bērnu pieskatīšanas un attīstības centrsBērnu centra tiks organizētas radošas nodarbības, tiek apgūta jauna informācija, attīstītas jaunas prasmes un iemaņas. Liela izēvelē dažādu materiālu, pedagogi izmanto dažādas darba metodes. Nodarbības tiek pasniegtas latviešu un krievu valodā. Mūsu uzdevums ir lai bērnam centrā pavadītais laiks paiet pēc iespējas interesantāk, veicina- iztēli, uztveri, domāšanu, fantāziju un vingrina un nostiprina rokas sīku muskulatūru, praktiskā darbībā. Veicināt sociālo un emocionālo prasmju attīstīšanu, komunikācijas spējas. Piedāvāt mazākumtautību bērniem latviešu valodas apgūšanu. Nodarbību istabas ir iekārtotas gaišas un saulainas telpas un dažādam attistošam rotaļlietām atbilstoši bērnu vecumam.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Visi banneri