Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ramreiss, SIA

Ramreiss, SIA

Zasulauka iela 19 - 52, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 29363693
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTransporta pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 1587
Meklēšanas rezultātos parādīts : 17528
Skatīt arī katalogā : Transporta pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Visi banneri