Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs, pirmsskolas izglītības iestāde

Rīgas Strazdumuižas vidusskola - attīstības centrs, pirmsskolas izglītības iestāde

Juglas iela 5/3, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 67848550
(+371) 67848814
Reģistrācijas numurs : 90011524360
Juridiskā adrese : Rātslaukums 1, Rīga
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

 Pirmsskolas izglītības grupas, kā speciālā pirmsskolas izglītības iestāde bērniem ar redzes traucējumiem sāka savu darbu 1979.gada novembrī. 2019. gadā  pirmsskolas izglītības grupas  tika pievienotas Rīgas Strazdumuižas vidusskolai- attīstības centram (bērniem ar redzes traucējumiem), kurā ir latviešu un krievu grupas.

Pirmskolā :  veic redzes korekciju, nostiprina bērnu veselību, veicina vispusīgu garīgo ,fizisko un sociālo attīstību, sagatavo pamatizglītības uzsākšanai.

Iestāde īsteno speciālās pirmsskolas izglītības programmas- 01015111, 01015121, 01015911, 01015921

UZŅEMŠANA IESTĀDĒ:

Uzņem bērnus ar pedagoģiski medicīniskās komisijas atzinumu.

Izglītības iestādē strādā sekojoši speciālisti:

  • ārsts – oftolmologs
  • medmāsas
  • speciālie pedagogi bērniem ar redzēs traucējumiem
  • fiziskās attīstības skolotājs
  • izglītības psihologs
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnudārzi, Pirmsskolas izglītība Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar redzes traucējumiem (21015111) Skatīt vairākSpeciālā izglītība
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3810
Meklēšanas rezultātos parādīts : 22073


PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
GRANITE, IK
GRANITE, IKUzņēmums Granitespecializējās kapu labiekārtošanā. Izgatavojam, pārdodam un uzstādām kapu pieminekļus, kapu apmales, kapu sētiņas, kā arī piedāvājam kapu memoriālu izveidi. Piedāvājam labiekārtot kapa vietu, veicot apzaļumošanu un/vai restaurāciju.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Visi banneri