Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
H4y Interior, SIA

H4y Interior, SIA

Katlakalna iela 6d, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 26623522
Juridiskais nosaukums : Home4you
Reģistrācijas numurs : 52103079791
Juridiskā adrese : Katlakalna iela 6d, Rīga, LV-1073
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti
Apraksts

Home4you - 100% Igaunijā izveidota un starptautiski atzīta interjera priekšmetu un mēbeļu veikalu preču zīme. Home4you galvenā priekšrocība ir plaša, unikālu un kvalitatīvu mēbeļu kolekciju piedāvājumi, kā arī bezmaksas transporta pakalpojumi iegādājoties preces Home4you interneta veikalā. Home4you klāstā ir ietvertas mēbeles no koka visdažādākajos stilos un toņos, aizraujoši un unikāli interjera elementi un priekšmeti, augstas kvalitātes dārza mēbeles, biroja ergonomiskie krēsli. Home4you misija ir bagātināt mēbeļu tirgu, un radīt unikālas mēbeļu kolekcijas. Home4you veikala filiāles ir katrā lielākajā Igaunijas pilsētā. Latvijā ir atvērts salons un interneta veikals, lai nesteidzīgi un pārdomāti savām vajadzībam izvēlētos sev tīkamās mājlietas. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesistabas mēbeles Skatīt vairāk   Dīvāni Skatīt vairāk      Stūra dīvāni Skatīt vairāk      Atpūtas krēsli Skatīt vairāk      Kumodes Skatīt vairāk      TV galdiņi, TV paliktņi Skatīt vairākĒdamistabas mēbeles Skatīt vairāk   Ēdamistabas, virtuves krēsli Skatīt vairāk   Ēdamgaldi Skatīt vairāk   Virtuves galdi    Bāra galdi    Bāra krēsli Skatīt vairākBiroja mēbeles Virtuves mēbeles Gultas Skatīt vairāk   Divvietīgas gultas Krēsli Skatīt vairāk   Biroja krēsli Skatīt vairāk   Datorkrēsli Skatīt vairāk   Bērnu krēsli    Salokāmie krēsli    Pufi    Sēžammaisi Plaukti Drēbju pakaramie Galdi    Biroja galdi    Rakstāmgaldi Skatīt vairāk   Saliekami galdi    Žurnālu galdiņi, kafijas galdiņi Skatīt vairākPītas mēbeles Tekstila izstrādājumi    Spilveni    Galdauti, galdu pārklāji    Paklāji Skatīt vairākDārza mēbeles Skatīt vairāk   Nojumes Skatīt vairāk   Saulessargi Skatīt vairāk   Dārza interjera elementi    Dekoratīvie žogi    Batuti, batutu tirdzniecība Skatīt vairākŠūpuļkrēsli Sveces Apgaismojums, apgaismes tehnika Skatīt vairāk   Lampas       Galda lampas       Stāvlampas, grīdas lampas Mākslīgie ziedi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16508
Meklēšanas rezultātos parādīts : 402121


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineLētas aviobiļetes. Visi lidojumi. Visi galamērķi. Visas vietas. Ryanair, Wizz Air, Norwegian, airBaltic, Lufthansa, Aeroflot, Finnair, LOT, SAS, easyJet, Turkish Airlines...
Visi banneri