Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Embūtes pilsdrupas

Embūtes pilsdrupas

Embūte, Embūtes pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija
(+371) 26632134 - Tūrisma informācijas centrs
www.embutesmuiza.viss.lv - Tūrisma informācijas centrs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Embūtes Vācu bruņinieku pils būvēta no 1236. gada līdz 1265. gadam.
Embūtes pilī līdz 16. gs. dzīvojuši vairāki Piltenes bīskapijas bīskapi. Pils nopostīta Ziemeļu kara laikā. Kopš 17.gs. Embūtes pils kļuva par lielas muižas centru, muižnieku dzimtas mitekli. Uz vecajiem pils pamatiem 18. gs. tika uzcelta muižas dzīvojamā ēka, 19. gs. tā paplašināta, nojaucot vienu no vecajiem vārtu torņiem.1920. gadā muižas ēka arī nodeg. Līdz mūsdienām drupu stāvoklī saglabājušās pils apkārtējā vaļņa paliekas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPilsdrupas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2398
Meklēšanas rezultātos parādīts : 13462


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel Palangā. Piedāvā 13 modernus divvietīgus numuriņus, WiFi, SAT TV. Vakarā varat atpūsties pie bāra viesnīcas hallē un izbaudīt plašu dzērienu klāstu.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Visi banneri