Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Limfodrenāžas salons Magone

Limfodrenāžas salons Magone

Kokneses sporta centrs, Parka iela 27a, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija
(+371) 26754088
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Limfodrenāža - tā ir masāža ar mainīgu gaisa spiedienu, kā rezultātā uzlabojas asinsrite un limfas plūsma. Šī procedūra palīdz ārstēt celulītu, novērst dažādas izcelsmes tūskas, likvidēt venozās atteces traucējumus. Ļoti efektīva procedūra pie „smagu” un pietūkušu kāju problēmas. Tā ir viena no pamatprocedūrām figūras korekcijai un cīņai ar celulītu, kas aktivizē vielmaiņu ādas taukšūnās. Limfodrenāža mazina nogurumu, veicina muskuļu atslābināšanos, palielina ādas elastību, novērš dažādas izcelsmes tūskas. Masāža ar mainīgu gaisa spiedienu ne vien patīkami relaksē, bet arī uzlabo asinsriti un limfas plūsmu, kā arī palīdz izvadīt no organisma kaitīgos vielmaiņas galaproduktus – toksīnus.

Apmeklētāju pieņem pēc pieraksta, zvanot Innai Magonei – T. 26754088.

Maksa par mehāniskās limfodrenāžas pakalpojumu ir no 7 līdz 10 eiro.

Sižetu par Kokneses sporta centru un limfodrenāžas kabinetu: skatīt šeit

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLimfodrenāža
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2680
Meklēšanas rezultātos parādīts : 7707


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsJaunķemeri - veselība no dabas! Jaunākās fizikālās terapijas metodes, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Visi banneri