Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Goodwood

Goodwood

Ataugas, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26777775
(+371) 67221237
Juridiskais nosaukums : Selleks, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003533987
Juridiskā adrese : Emmas iela 28, Rīga, LV-1015
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmums SIA "GoodWood" ir dibināts 2007. gadā. Tā pamatdodarbošanās ietver kamīnmalkas ražošanu un tirdzniecību aptverot gan Latvijas, gan Eiropas Savienības tirgu. Šobrīd produkcija tiek realizēta galvenokārt Vācijas un Latvijas tirgos, kā arī ir nodibināti kontakti Lielbritānijā, Lietuvā un arī Ukrainā.

SIA "GoodWood" mērķis ir kļūt par vienu no vadošajiem kvalitatīvas malkas ražotājiem un piegādātājiem Latvijā un Eiropas savienībā. Kopējais realizētās produkcijas apjoms sasniedz aptuveni 10 tūkstošus kubikmetrus mēnesī.

SIA "GoodWood" pievērš lielu uzmanību produkcijas kvalitātei, attīstot un uzlabojot to ar jaunākajām tehnoloģijām un specifiskā tirgus jauninājumiem, kas sevī ietver modernākās kaltēšanas metodes, kā arī dažādus iepakojuma risinājumus, kas produktu padara ērti lietojamu un pārnēsājamu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKamīnmalka
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2581
Meklēšanas rezultātos parādīts : 4669


Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Visi banneri