Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Chiffon, apģērbi

Chiffon, apģērbi

Klijānu iela 2E, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 29230785
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

SIA Chiffon ir uzņēmums , kas darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas , kuras tiek realizētas savā salonā. Lai gan salons darbojas neilgu laiku, tas ir ieguvis nedalītu klientu atsaucību un ar katru mēnesi mūsu klientu skaits palielinās. Salona priekšrocība noteikti ir tā , ka pie mums ir iespējams iegādāties arī audumus no Francijas un Itālijas ražotājiem. Tas ļauj mums piedāvāt saviem klientiem aktuālas kolekcijas par pieņemamām cenām . Mūsu klienti ir apmierināti ar piedāvāto servisu un kvalitāti , jo pie mums ir iespējams gan izvēlēties audumu , gan izveidot atbilstošu tērpa modeli, gan arī to izgatavot. Tāpat mūsu salonā ir iespējams iepazīties ar pēdējām modes tendencēm no jaunākajiem modes katalogiem.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŠūšanas saloni    Šūšana, šūšanas pakalpojumi    Apģērbu izgatavošana, šūšana       Individuālā apģērbu šūšana       Sieviešu apģērbu šūšana       Sieviešu apģērbi       Kāzu kleitas, līgavu tērpi       Kāzu kleitu modelēšana un šūšana       Vakartērpi       Vakarkleitas Audumi Mežģīnes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20297
Meklēšanas rezultātos parādīts : 116043


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Visi banneri