Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs

Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs

Vērenes iela 1, Koknese, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 65161740
(+371) 26525901
(+371) 65133631
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs (ĢADC) ir 2006.gada 10.februārī novada domes izveidota iestāde, kas sākotnēji bija pašvaldības struktūrvienība, bet ar 2011.gada 26.oktobri kļuva par Kokneses Sociālā dienesta struktūrvienību.

Kokneses Ģimenes atbalsta dienas centrs sniedz šādus pakalpojumus:

  • nodrošina bērniem un jauniešiem saturīga brīvā laika pavadīšanas iespējas;
  • strādā ar bērniem gan individuāli, gan grupās, veicinot sociālo prasmju attīstību;
  • ir bezmaksas interneta pieeja.

ĢADC NOLIKUMS

ĢADC DARBA LAIKS

  • Pirmdiena 09:00 - 13:00; 14:00 - 18:00
  • Otrdiena 09:00–13:00; 14.00-18.00
  • Trešdiena 09.00-13.00; 14.00-18.00
  • Ceturtdiena 09.00-13.00; 14.00-18.00
  • Piektdiena 09.00-13.00; 14.00-18.00

Dienas centra vadītāja  - IEVA ŪTĒNA

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĢimeņu krīzes centri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2225
Meklēšanas rezultātos parādīts : 4148


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliBūvķīmija, hidroizolācija, blīvēšanas, līmēšanas materiāli, epoksīdi, betona remonta materiāli, PVC membrānas.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Visi banneri