Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmens Pasaule

Akmens Pasaule

Biķernieku iela 121, Rīga, Latvija
(+371) 26366325
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Dekoratīvie akmeņi

Pēdējos gados dekoratīvie akmeņi ir guvuši milzīgu popularitāti dārzu un pagalmu labiekārtošanā. Arvien vairāk dārzi un pagalmi tiek rotāti ar oļiem dažādās krāsās un frakcijās. Šeit pieejams neiedomājami liels akmeņu un oļu klāsts, kā arī citi akmens izstrādājumi jūsu dārzam.

Marmora izstrādājumi

Dekoratīvie marmora izstrādājumi lieliski papildinās un izrotās jūsu telpu, dārzu vai pagalmu. Ļoti plašs marmora izstrādājumu klāsts - statujas, vāzes, puķu kastes, āra izlietnes, strūklakas, dekoratīvās akas, kolonnas, dārza soli, krēsli un galdi.

Pirtsakmeņi

Baltie pirts akmeņi- dabīgais Itālijas kalnu iezis Marmors.

Šie akmeņi paredzēti gan sausajām gan mitrajām pirtīm. Šī ieža fizikālās īpašības ļauj tam nedaudz uzsūkt sevī mitrumu, tāpēc tas piedod mitrajām pirtīm īpaši vieglu garu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMarmora apstrāde Pirtis Akmeņi    Marmors       Marmora apstrāde    Kapakmeņi Kapu teritoriju labiekārtošana, kapu pieminekļu uzstādīšana Puķu podi Vāzes Akmens kolonnas Strūklakas Dekoratīvie akmeņi Dekoratīvās skulptūras Akmens statujas    Dzīvnieku statujas    Svētās statujas       Enģeļi (Svētās statujas)       Dievmāte (Svētās statujas) Baltie pirts akmeņi Baltie akmeņi (Akmeņi) Dārza interjera elementi Dzīvnieku kapi (Kapi) Dizaina elementi, objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10619
Meklēšanas rezultātos parādīts : 221584


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Visi banneri