Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Photorent, IK

Photorent, IK

Brīvības iela 137 - 203, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 27073442
(+371) 27099664
Juridiskais nosaukums : Photorent IK
Reģistrācijas numurs : 40002175284
Juridiskā adrese : Photorent IK
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Fotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides. Nekautrējaties zvanīt vai rakstīt - konsultēšu un atradīsim Jums piemērotāko fototehniku. Nomas klāsts tiek regulāri papildināts, tāpēc skatieties visu piedāvājumu mājaslapā.

Auksts laiks - siltas cenas!

Draugi, ziema ir klāt! Tas ir brīnišķīgs laiks, lai uztaisītu pasakainu fotosesiju: maģiski-sniegainu uz ielas vai mājīgu un siltu studijā!

Photorent.lv dāvina Jums neticamu dāvanu - 20% atlaidi VISU preču nomai uz VISIEM ziemas mēnešiem!

Ziemas akcija stājas spēkā 2016. gada 1. decembrī un ilgs turpināsies 2017.gada 28.februārim!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFototehnikas noma    Plaša fototehnikas izvēle (Fototehnikas noma)    Izdevīga ilgtermiņa noma (Fototehnikas noma)       Spoguļkameras       Objektīvi       Zibspuldzes       Statīvi       Foto aksesuāri       Portatīvie fotoprinteri       Stabilizatori          Steadicams (Stabilizatori) Foto un filmēšanas aparatūra, piederumi    Canon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Nikon (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sigma (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Olympus (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Sony (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Samyang (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   GoPro (Fototehnikas noma) Skatīt vairāk   Instax (Fototehnikas noma) Skatīt vairākAudio un videotehnika
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20649
Meklēšanas rezultātos parādīts : 83355


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbi
R. A. Kaspari, celtniecības un remonta darbiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Visi banneri