Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tavs Draugs, zoosalons

Tavs Draugs, zoosalons

Ilūkstes iela 109, Rīga, Latvija
(+371) 22101477
(+371) 25152881
Juridiskais nosaukums : SIA:Tavs Draugs
Reģistrācijas numurs : 40103912970
Juridiskā adrese : SIA:"Tavs Draugs"
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodās divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodās Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109.

Darba laiks abos veikalos ir no 10.00- 20.00 svētdienās brīvs. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu. Kā arī ir iespējams pierakstīties uz izdevīgu vakcināciju.
Mūsu sortimentā ir pieejami;
veterinārie medikamenti - pretblusu līdzekļi, prettārpu līdzekļi, vitamīni, kopšanas līdzekļi, dažādas papildbarības, nomierinošie līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļi.
Veterinārās barības- Royal Canin, Hills, Trovet utt.
Zobu veselībai- kauliņi, papildbarības, zobupastas, spreji mutes higiēnai.
Ikdienas barības- Advance, Josera, Brekkies, Monge,utt. Dažādi konservi suņiem un kaķiem.
Barība grauzējiem un putniem, kā arī vitamīni un papildbarības viņiem.
Dažādi aksesuāri, kaķu smiltis, tualetes, ķemmes, nagu šķēres, mantiņas utt.

Pastāvīgajiem klientiem, piedāvājam atlaides, klientu kartiņas, lieliem pirkumiem bezmaksas piegādi.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVeterinārās aptiekas Skatīt vairāk   Dzīvnieku barība       Suņu barība          Josera barība suņiem (Dzīvnieku barība)       Kaķu barība       Hills barība (Dzīvnieku barība)       Royal Canin (Dzīvnieku barība)       Profesionālā dzīvnieku barība    Veterinārie medikamenti dzīvniekiem       Vitamīni dzīvniekiem       Pretblusu līdzekļi       Prettārpu līdzekļi Veterinārās klīnikas, serviss Skatīt vairāk   Dzīvnieku vakcinācija       Vakcīna pret trakumsērgu       Kompleksā vakcīna suņiem       Kompleksā vakcīna kaķiem    Veterinārārsti, veterinārfeldšeri    Veterināra konsultācijas Zoo preces, zooveikali Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 49876
Meklēšanas rezultātos parādīts : 521377


Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
URALA, viesu māja
URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Visi banneri