Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Seno lietu krātuve

Seno lietu krātuve

26 km no Kandavas, Vārpiņas, Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3131
(+371) 26111332
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Svarīgi: Pieteikties iepriekš.

Veidotāja: Vānes pagasta bibliotēkas vadītāja Sandra Kosogova.

Apraksts: 2015. gada decembrī Vānes pagastā atklāja „Seno lietu krātuvi”, projekta "Dari pats” ietvaros. Kolekcijas sākums bija 2015.gada vasarā Vānes pagasta svētkos bibliotēkā ierīkota izstāde „Vēsture zem putekļiem”, kuras pamatā ir Airitas un Ilmāra Hānbergu dāvātās senlietas, grāmatas un sadzīves priekšmeti no „Zeltiņu” mājām. Turpinājums sekoja, kad Kandavas novada Iespēju fonds izsludināja projektu konkursu „Dari pats”. Pagasta ļaudis nolēma tajā piedalīties. Projekts tika atbalstīts un tā ar vairāku mēnešu ieguldīto darbu un laiku, 2015.gada nogalē tika atklāta Vānes pagasta vēstures glabātāja "Seno lietu krātuve". Sandra Kosogova ir pateicīga visiem palīgiem, savai darba grupai, ar kuras palīdzību izdevies paveikt šo nozīmīgo darbu.

Piezīmes: Atklāšanas brīdī iekārtotas bija trīs telpas un ierakstīti septiņi vānenieku atmiņu stāsti par dzīvi Vānē 20. gadsimtā. Turpmāk muzeju gaida liels darbs, lai turpinātu vākt atmiņas, lietas un faktus.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSenlietu kolekcijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4731
Meklēšanas rezultātos parādīts : 10085


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Visi banneri