Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Florius, SIA

Florius, SIA

Kauguru iela 2B, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 29338957
Juridiskais nosaukums : SIA Garta
Reģistrācijas numurs : 40103625489
Juridiskā adrese : SIA Garta
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Galvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.

Mēs nodrošinām pilnu pakalpojumu spektru, sākot ar tāmju sastādīšanu, projektēšanu un beidzot ar teritorijas ainavisko labiekārtošanu. Droši sazinieties ar mums, SNIEGSIM JUMS ARĪ KONSULTĀCIJU.

Mūsu speciālisti ir ieguvuši profesionālo izglītību dārzu ierīkošanas un kopšanas jomā un var sniegt jums padomus gan pareizas jau iestādīto augu kopšanas, gan arī jaunu augu izvietošanas un kopšanas jautājumos.

Profesionālu dārzkopju komanda atradīs pareizo pieeju ikvienam jūsu dārza augam, palīdzot radīt mājīgu un komfortablu vidi ikvienā dārzā. SIA Florius piedāvā visu veidu dārza kopšanas pakalpojumus:

- koku, krūmu un ziedu kopšana (apgriešana, tīrīšana, pārstādīšana);

- zāliena kopšana (pļaušana, aerācija, vertikulācija):

- augsnes apstrāde (irdināšana, mulčēšana);

- savlaicīga mēslošana;

- profilaktisko un ārstniecisko pasākumu komplekss augu aizsardzībai pret kaitēkļiem un slimībām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Apstādījumu, dārzu, ainavu, parku projektēšana, ierīkošana Vides, ainavu dizains Dārzkopība Labiekārtošana, apzaļumošana Akmensdārzu ierīkošana Dzīvžogu stādīšana (Dzīvžogi) Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces Sezonas sakopšanas, mulčēšana, ieziemošanas darbi Apstādījumu, dārzu kopšana un apsaimniekošana Daudzgadīgie augi, stādi, puķes Zālienu, mauriņu ierīkošana, kopšana Individuālā projektēšana (Projektēšana) Puķu dobes (Apstādījumi) Terašu ierīkošana (Terases) Augu aizsardzība un profilakse (Augu aizsardzība, miglošana) Augu kompozīcijas veidošana (Ziedu kompozīcijas) Vecu dārzu rekonstrukcija Arhitektūras formu izveide (Arhitektūra, projektēšana) Ziedi Konsultācijas augu kopšanā (Konsultācijas) Florista konsultācijas Dārza apgaismojums Dārzs un sēta Augu piegāde Viengadīgie augi Modulārā projektēšana (Projektēšana) Augu atlase Augu kopšana Augu stādīšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22434
Meklēšanas rezultātos parādīts : 389994


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Visi banneri