Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tava Siena, drukas pakalpojumi

Tava Siena, drukas pakalpojumi

11. Novembra krastmala 35 - 82, 5. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 66051864
Juridiskais nosaukums : Outtake, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103313858
Juridiskā adrese : Dzelzavas iela 25 - 79, Rīga, LV-1084
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Tava Siena ir radoša drukas darbnīca Latvijā, kura specializējas dažādos mākslas drukas (fine art) pakalpojumos un citu interjeru papildinošu elementu izgatavošanā.

Digitālās drukas pakalpojumi:

Digitālā druka uz audekla(kanvas);

Uzlīmju izgatavošana:

Digitāls reprodukciju veikals:

Visi no šiem piedāvātajiem produktiem var tikt pielāgoti konkrētām individuālām vajadzībām un vēlmēm.

“Mēs esam atvērti radošām un trakām idejām!”

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDrukas pakalpojumi Poligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi Lielformāta druka Sienas uzlīmes Interneta veikali Sienas uzlīmes bērnu istabām Uzlīmju druka, izgatavošana Fotogrāfijas uz audekla Foto druka Fotogrāfijas uz alumīnija Fotogrāfijas uz putukartona Fotogrāfiju ierāmēšana Virtuves dizains Izdruka uz audekla Kanvas izgatavošana Mākslas darbu druka Mākslas darbu reprodukcijas Gleznu ierāmēšana Ierāmēšanas darbi Mākslas darbi uz kanvas Ploterēšana, plotera pakalpojumi Interjera idejas (Interjera dizains)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7556
Meklēšanas rezultātos parādīts : 234353


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Visi banneri