Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Septiņas dienas, mozaīka

Septiņas dienas, mozaīka

Lielā iela 25, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Māksliniece: Jeļena Kažoka (Olaine).

Lielformāta darbs mozaīkas tehnikā uz mājas fasādes vairāk kā 20 kvadrātmetri liels. Darba tapšanā piedalījās Kandavas 2015.gada Mākslas plenēra gandrīz visi 50 dalībnieki,- kandavnieki un Jelgavas mākslinieki u.c. cilvēki, kuri vēlējās.
Mozaīka "Septiņas dienas" attēlo tās septiņas dienas, kuras katru nedēļu paskrien mums garām, kādas šīs dienas izskatās kandavnieku un Kandavas viesu acīm.
Attēlā var saskatīt sievieti, kura simbolizē mīlestību, kura ir kā upe, kas plūst, čalo, nekad neapstājas. Var saskatīt vīrieti stipru kā ozolu, kas satur kopā ģimeni, kas ir balsts. Un arī dažādus Kandavas simbolus, Kandavas īpašās un ļoti ikdienišķās lietas - pakalnus, čužas ziedus, ozolzīļu kafiju...
Septiņas dienas ir arī tās, kurās pēc nostāstiem Dievs radīja pasauli, bet plenēra dalībnieki tieši septiņās dienās paveica šo lielo mākslas darbu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2884
Meklēšanas rezultātos parādīts : 14217


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
DUNENSE, ādas aksesuāri
DUNENSE, ādas aksesuāriRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Visi banneri