Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mežābeles, brīvdienu māja

Mežābeles, brīvdienu māja

Mežābeles, Orupi, Skaistas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5671
(+371) 29492045
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.


Mājas tuvumā ir neskaitāmi daudz koku un ziedu, par kuru dziednieciskajām īpašībām var noklausīties lekciju " Ziedu un koku terapija". Katram cilvēkam ir savs koks un savs zieds, kurš var ārstēt un atbrīvot no uzkrātā stresa. Dažkārt vienkārša pastaiga brīvā dabā - pa mežu, pļavu vai ezermalu ir vislabākās zāles dvēseles mieram. Pēc pastaigām, zvejas, pirts, peldēšanas vai citām izbaudītām aktivitātēm "Mežābeļu" saimniece piedāvā saviem viesiem tieši jums piemeklētu zāļu tēju un medus degustāciju. Iespēja pieteikties "Ziedu un koku terapijas" lekcijām (no 5 līdz 15 cilv.). Bērniem speciāla pastaigu terapija (grupa līdz 20 bērniem). Cena: atkarībā no izvēlētajām aktivitātēm.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdienu mājas Skatīt vairāk   Naktsmītnes       8 gultasvietas (Gultasvietas)       Virtuve Atpūta pie Drīdža ezera Skatīt vairāk   Atpūta pie ūdens    Ekoloģiski tīra, dabas aizsargājama zona (Atpūta pie dabas) Skatīt vairāk   Dridža ezera dabas parks (Dabas parki)    Pastaigu takas    Makšķerēšana    Laivu noma, īre Stāsti par bišu dzīves veidu (Ekskursijas)    Medus produktu degustācijas Pirtis Sēņošana Ogošana Atpūta un izklaide Latgalē Ekotūrisms Latgalē (Lauku tūrisms) Atpūta Krāslavā (Tūrisms)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38371
Meklēšanas rezultātos parādīts : 712373


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Rigess, dārza tehnikas remonts un serviss
Rigess, dārza tehnikas remonts un servissHusqvarna un citu ražotāju dārza tehnikas remonts, serviss un apkope. Jūsu zāles pļāvējs, trimmeris, motorzāģis, traktors vai jebkura cita dārza tehnika nonāks pieredzējušās rokās, tiks apkopta un saremontēta.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Visi banneri