Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Niedrēs, kafejnīca

Niedrēs, kafejnīca

Brīvības iela 39a, Rīga, Latvija
(+371) 25564747
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafejnīcas   Brokastis   Pusdienas      Biznesa pusdienas   Vakariņas   Salāti      Siera salāti (Salāti)      Gaļas salāti (Salāti)      Cēzara salāti (Salāti)   Uzkodas   Siltie ēdieniBāri   Dzērieni      Alkoholiskie dzērieni         Izlejamais alus   Bezalkoholiskie dzērieni   Karstie dzērieni      Kafija un tējaĒdināšanas pakalpojumi   Bēru mielastiPasākumu organizēšana   Banketu zāles un telpas svinībām   Svinības un pasākumi bērniem   Korporatīvie pasākumi, organizēšana   Jautras ballītes   Banketi   Galdu klāšanaĒdienu piegāde Rīgā (Ēdienu piegāde)Kompleksās pusdienas Rīgā (Kompleksās pusdienas)RestorāniBistroIzbraukumu banketiGrilbāriGaļas ēdieniZivju ēdieniŠašlikiVīniDesertiBanketu apkalpošanaVietas kāzu svinībāmKāzu svinības, kāzasKāzu mielastiDzimšanas dienasKāzu jubileju svinībasAtpūtas pasākumi, organizēšanaĢimenes pasākumi, organizēšanaPrivāto pasākumu organizēšanaSporta pasākumiTelpu nomaVieta pasākumu organizēšanaiBēru mielastiTelpas prezentācijāmTelpas konferencēm un semināriemVeģetārie ēdieniEkoloģiski tīri produkti (Ekoloģiski produkti)Speciāla bērnu virtuve (Bērnu ēdienkarte)Konditorejas
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Mucenieki, brīvdienu māja
Mucenieki, brīvdienu mājaBrīvdienu māja ar pirti 20 minūšu braucienā no Rīgas. Atpūta pie Lielupes, laivas, makšķerēšana ...
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Visi banneri