Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

Kūrorta iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Estrāde atrodas Riebiķu kalna dabas veidotās nogāzēs, tikpat kā amfiteātris. Estrādi ieskauj senu ozolu audze. Vasarās OZOLĀJOS notiek dažādi koncerti, izrādes, festivāli, zaļumballes.


Apraksts: Draudzības parks ar estrādi Ozolājos tika izveidots 1958. gadā. Pirmo rekonstrukciju estrāde piedzīvoja 1981. gadā uz Kandavas pilsētas 750 gadu jubilejas vērienīgajām svinībām. Kandavnieki svētkos devās gājienā no Dārzu ielas uz Ozolājiem, kur to sagaidīja ļaužu pārpilnā estrāde. Jau toreiz estrāde ar 1800 sēdvietām bija par mazu. Otro reizi Ozolājus rekonstruēja 1989. gadā, pēc tam veikti tikai kosmētiskie remonti. 2014. gadā trešo reizi uzsāka brīvdabas estrādes Ozolāji rekonstrukciju. Projekta ietvaros strādājot kalna nogāzē lielā slīpumā sarežģītos apstākļos tika atjaunotas un paplašinātas skatītāju tribīnes, izbūvēts laukums operatoru pultij. Ozolu ieskautajā ielejā pie tribīnēm tika izbūvēta jauna skatuve. Pēc rekonstrukcijas estrādes apmeklētāju sēdvietu skaits ir ~1800. Pēc rekonstrukcijas kopš 2015. gada estrādē atkal notiek teātra izrādes, koncerti un zaļumballes.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdabas estrādes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5684
Meklēšanas rezultātos parādīts : 12776


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Visi banneri