Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Capsellam, SIA

Capsellam, SIA

Čiekurkalna 2. šķērslīnija 8, Rīga, Latvija
(+371) 29600144
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Zārki

Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.

Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.

Krusti

Kapu krustu izgatavošana prasa noteiktas zināšanas, jo krustiem jāatbilst baznīcas prasībām un kanoniem.

Kapu krusti tiek izgatavoti no koksnes, dzelža vai akmeņa. Materiāla izvēli nosaka radinieku vēlmes..

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Dokumentu noformēšana cilvēka nāves gadījumā    Bēru organizēšana       Bēru ceremonijas noformēšana       Visu veidu sēru ceremoniju organizēšana       Sēru ceremoniju organizēšana       Sēru ceremoniju vadītāji, izvadītāji, mācītāji    Kremācija, krematorija pakalpojumi Mirušo transportēšana    Mirušā transportēšana uz ārzemēm un pa Latviju    Mirušo transportēšana no mājas    Mirušā transportēšana uz morgu Apbedīšanas un rituālie piederumi    Zārki Skatīt vairāk      Koka zārki       Zārki ar drapējumu       Lakoti zārki       Tapsēti zārki       Nestandarta zārki       Zārku izgatavošana       Nestandarta zārku izgatavošana    Koka krusti Skatīt vairāk      Krustu izgatavošana Morgs, diennakts morga pakalpojumi Nesēju pakalpojumi bērēs, nesēji
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 23392
Meklēšanas rezultātos parādīts : 256017


Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Visi banneri