Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Radošuma attīstības centrs, SIA

Radošuma attīstības centrs, SIA

Merķeļa iela 3 - 2 a, 1. stāvs, Rīga, Latvija
(+371) 26956967
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mākslas nodarbībās Jūs varēsiet:

- apgūt zīmēšanas, gleznošanas un kompozīcijas pamatus,

- iepazīt, apgūt un pielietot praksē dažādas rokdarbu tehnikas un paņēmienus,

- pilnveidot jau iegūtās iemaņas un prasmes,

- attīstīt mākslinieciskas iemaņas, telpisko domāšanu un radošo uztveri.

Klase atvērta ikvienam, kurš vēlas pilnveidot savas zināšanas, uzzināt un iemācīties ko jaunu, attīstīt radošumu un pavadīt brīvo laiku domubiedru vidū!

Rotu darināšana dažādās tehnikās: ROTAS, BROŠAS, PIESPRAUDES, KAKLAROTAS, APROCES, MATU LENTAS UN SPRĀDZES, ŽABO, APKAKLĪTES, JOSTAS, SOMIŅAS U.C. pielietojot dažādas tehnikas un izmantojot dažādus materiālus.

Zīmēšana, gleznošana, grafika, perļošana, filcēšana, papīra dizains, krāsu mācība, interjēra priekšmētu veidošana, dekorēšana, batika, stikla apgleznošana, darbs ar dažādiem veidošanas masām u.tt..

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas    Radošās darbnīcas    Meistarklases, darbnīcas Skatīt vairāk   Kursi Mākslinieki    Glezniecība Skatīt vairāk      Portretu glezniecība Skatīt vairāk   Ikonas Restaurācijas darbi    Gleznu restaurācija Ierāmēšanas darbi Skatīt vairāk   багетная мастерская (Gleznu rāmji) Skatīt vairākSuvenīri Rotaslietas Dāvanas Seminārs Framework (Semināri) Māksla Filcējumi Skatīt vairākBatikošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26039
Meklēšanas rezultātos parādīts : 404251


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Visi banneri