Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Veido sevi, studija

Veido sevi, studija

Ģertrūdes iela 27, 5. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 29427307
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Tikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. 

Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. 

Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.

Mūsu ikdiena

Klasiskās dejas nodarbības - tās laikā vērojam sevi spogulī, izpildot dažādus baleta elementus un kustību kombinācijas, kas attīsta un nostiprina praktiski visas muskuļu grupas, veidojot staltu stāju un vairojot pašapziņu.

Tapšana

Bet, lai būtu spēks noturēt savas rokas un kājas, tad vingrojam arī uz grīdas, nostiprinot vēdera un muguras muskuļus un noteikti arī pastiepjamies un atpūšamies - un tas notiek baleta fitnesa nodarbībās.

Spēks

Ja Jums mājās ir kāda maza balerīna vai topošs baleta premjers, tad arī bērniem ir savas baleta nodarbības.

Mazie solīši

Ja nu tomēr dejot negribas, tad droši nāciet uz body art jogu. Body art vingrinājumi uzmundrina prātu un ķermeni, brīžiem ļaujot pārvarēt sevi un savu izturību.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresStudijas Skatīt vairāk   Deju studijas Skatīt vairāk   Deju kursi Skatīt vairāk      Baleta nodarbības pieaugušajiem       Modernā deja bērniem       Baleta un deju skolas Skatīt vairākDeju skolas Veselības vingrošana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 28839
Meklēšanas rezultātos parādīts : 97221


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Logu plēves, vizuālā reklāma, reklāma uz auto, stiklu tonēšana, dekoratīvais stikls.
Visi banneri