Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vidzemes logi, durvis un logi

Vidzemes logi, durvis un logi

Rozītes, Matīšu pagasts, Valmieras novads, Latvija
(+371) 26619177 - Ražotne
(+371) 28811599 - Rīgā
Juridiskais nosaukums : Vidzemes logi, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103083149
Juridiskā adrese : Rozītes, Matīšu pagasts, Burtnieku novads, LV-4210
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Mūsu misija - ieklausīties, izprast un ražot klientu vajadzībām un viņu budžetam atbilstošas, kvalitatīvas un energoefektīvas stiklotās konstrukcijas.

PVC logu un durvju ražošanai esam izvēlējušies:

  • KBE 70, KBE 76AD un KBE 88 profilus - ražoti Vācijā;
  • Roto NT un Winkhaus furnitūru - drošu, izturīgu un ērtu lietošanā;
  • modernas un precīzas URBAN iekārtas un efektīvu ražošanas risinājumu;
  • kvalificēti darbinieki izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu.

Vīzija

SIA "Vidzemes logi" ir viens no vadošajiem Latvijas logu ražotājiem, kas ne tikai apmierina vietējo pieprasījumu, bet arī sekmīgi eksportē PVC un alumīnija logus un durvis uz citām ES valstīm, turpinot nodrošināt augstu un ES prasībām atbilstošu izstrādājumu kvalitāti.

Vērtības

Zilā krāsa mūsu logo simbolizē sadarbību, saprāta spēku, lojalitāti. Savukārt zaļā - dabas krāsa, simbolizē mieru, harmoniju un izaugsmi. Mūsu ražotne atrodas zaļā vietā blakus zilam Burtnieku ezeram. Mums ir svarīgi, lai tas, ko mēs ražojam, būtu ne tikai augstas kvalitātes izstrādājums, bet lai tas būtu nekaitīgs apkārtējai videi un cilvēkiem.

Tieši tādēļ PVC profili, ko izmantojam savu logu ražošanai, nesatur ne kaitīgus savienojumus, ne svinu. Tie ir pilnībā otrreiz pārstrādājami, turklāt tos var pārstrādāt pat vairāk kā 8 reizes, materiālam saglabājot savas īpašības. Šīs plastmasas kalpošanas laiks pārsniedz 60 gadus un tas ir viens no ilgtspējīgākajiem materiāliem, kas šobrīd pieejami. Profili 100% tiek ražoti Vācijā, uzņēmumā Profine GmbH.

Profine GmbH ir Eiropas līderis logu profilu ražošanā. Ražošanas process un gala produkts pilnībā atbilst vides aizsardzības prasībām. Sertifikāts, kas izsniegts šai ražotnei, apliecina, ka Jūs nopirksiet dabai draudzīgus un augstas kvalitātes logus, kas atbilst visām tehniskajām prasībām. Turklāt tie ilgi kalpos, nodrošinās daudz labāku siltumizolāciju, būs noturīgāki pret laika apstākļu ietekmi, atšķirsies ar labākas kvalitātes virsmu matēto spīdumu. Šī ražotāja profiliem ir 20 gadu kvalitātes garantija.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDurvis un logi Skatīt vairāk   Logi Skatīt vairāk      Plastikāta logi, PVC logi Skatīt vairāk   Durvis       Plastikāta durvis, PVC durvis       Durvju uzstādīšana, montāža    Furnitūra       Durvju furnitūra       Logu furnitūra    Logu un durvju izgatavošana, montāža Skatīt vairākPVC logu un durvju remonts    PVC logu un durvju furnitūras nomaiņa    PVC logu un durvju blīvgumiju nomaiņa Palodzes    Kokskaidu palodzes    PVC palodzes    Ārējās palodzes KBE 70, KBE 76AD, KBE 88 (KBE profili) CONTEGA, Penosil, SIGA montāžas lentas (Montāžas lentas) Roto NT furnitūra (Logu furnitūra) Winkhaus furnitūra (Logu furnitūra)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 33399
Meklēšanas rezultātos parādīts : 286795


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Bea aizkaru centrs, salons
Bea aizkaru centrs, salonsAizkaru salona Bea. Aizkaru un galdautu audumi, stangas, rullo, vertikālās, horizontālās žalūzijas, aksesuāri un šūšanas piederumi.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Visi banneri