Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

EgoDizains, SIA, Filiāle

Cietokšņa iela 60, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 29508876 - Tālrunis
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresReklāmas suvenīri

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2399
Meklēšanas rezultātos parādīts : 5153
Skatīt arī katalogā : Reklāmas suvenīri


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Visi banneri