Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tiare, veikals

Tiare, veikals

Riharda Vāgnera iela 8, Rīga, Latvija
(+371) 20497496
 
VissPiedāvājumiVideo
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkaistumkopšana   Fitokosmētika   Smaržas      Sausas smaržas      Vīriešu odekoloni      Smaržūdeņi   Parfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi      Dabīgā kosmētika      Krēmi         Acu krēmi         Ķermeņa krēmi         Pretgrumbu krēmi         Tonālie krēmi         Tonizējoši krēmi         Krēmi jaunai ādai         Krēmi jūtīgai ādai         Krēmi taukainai ādai         Krēmi sausai ādai         Kāju krēmi         Roku krēmi      Bioloģiskā, ekoloģiskā kosmētika      Sejas kopšanas līdzekļi          Sejas toniki         Sejas ūdeņi      Ķermeņa kopšanas līdzekļi       Pretnovecošanas kosmētika      Krēmi un eļļas pret striju      Līdzekļi kosmētikas noņemšanai      Lūpu krāsas      Anticelulīta kosmētika      Sejas un ķermeņa maskas      Kosmētika krūšu ādai, kakla zonai un dekoltē      Pēc sauļošanās līdzekļi      Masāžas eļļas      Pūderi   Higiēnas preces      Ziepes         Šķidrās ziepes      Dušas želejas      Vannas putas      Skūšanās līdzekļi         Skūšanās putas         Pēc skūšanās līdzekļi      Sāls skrubji   Parfimērija, Kosmētika, Skaistumkopšanas līdzekļi      Matu želejas      Dezodoranti         Krēmveida dezodoranti         Rullīšu dezodoranti      Matu kopšanas līdzekļi         Šampūni         Matu maskas         Matu krāsas      Dekoratīvā kosmētika         Nagu lakas         Acu kosmētika            Skropstu tušas      TalksGaisa atsvaidzinātājiLakatiKaklarotasAromatizatori mājām, skapjiemSpogulīšiĶemmes
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Visi banneri