Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Telpaugi.lv

Telpaugi.lv

Vilkaines iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67232523
(+371) 26333700
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Telpu un teritoriju apzaļumošana, piedāvājam arī augu nomu pasākumiem sākot no 5Eur+ PVN. 

Lai augi, kurus iegādājies ilgstoši zaļotu, čaklie Telpaugi.lv dārznieki izvērtēs un piemeklēs atbilstošus augus telpas vizuālajam noformējumam kā arī temperatūrai un apgaismojumam, pastāstot arī kā tos pareizi kopt- bez maksas.

Telpaugi.lv čaklie dārznieki ne tikai pārstādīs esošos augus, bet arī parūpēsies par augu regulāru kopšanu!


*Augus un puķu podus iespējams pasūtīt 
mājas lapā vai sazinoties ar mums:

(+371) 26333700

birojs@telpaugi.lv

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošana Skatīt vairāk   Augu kopšana Skatīt vairāk   Augu pārstādīšana Skatīt vairākTelpaugi Skatīt vairāk   Augi birojam (Telpaugu noma) Skatīt vairāk   Sūnu sienas (Zaļās sienas) Skatīt vairāk   Zaļās sienas (Vertikālie dārzi) Skatīt vairākAugu pārvešana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26372
Meklēšanas rezultātos parādīts : 105712


ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Visi banneri