Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Accounting International, SIA

Alauksta iela 11 - 22, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 29258071 - Tālrunis
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2487
Meklēšanas rezultātos parādīts : 3349
Skatīt arī katalogā : Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Visi banneri