Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Neptūns, restorāns

Neptūns, restorāns

Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 26189261
(+371) 67731289
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Restorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila. Bērniem rotaļu istaba un āra rotaļlaukums, plaša autostāvvieta. Privātām vai darba ballītēm piedāvājam banketu-semināru zāli vai mazākām kompānijām tējas namiņu. Ir pieejama atsevišķa ēdienkarte banketiem. Gaidīsim Jūs vietā, kur pazūd steiga!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairāk   Latviešu virtuve    Gruzīnu virtuve    Ēdināšanas pakalpojumi       Pusdienas       Vakariņas       Brokastis       Gaļas ēdieni          Jēra gaļa       Uzkodas          Karstās uzkodas          Aukstās uzkodas       Deserti       Pelmeņi       Zivju ēdieni       Grilēti ēdieni    Karstie dzērieni       Kafija    Alkoholiskie dzērieni       Kokteiļi       Vīni    Sulas, nektāri Telpu noma    Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām    Telpas konferencēm un semināriem    Furšeti Banketi    Banketu apkalpošana    Galdu klāšana    Kāzu mielasti    Svinību mielasti    Bēru mielasti    Kāzu viesu uzņemšana Atpūta un izklaide Jūrmalā
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 25458
Meklēšanas rezultātos parādīts : 766248


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
Visi banneri