Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi

Dzīpari S, tekstila izstrādājumi

Rožu laukums 5/6, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 29284059 - Radošā direktore
(+371) 29223459 - Kontakti angļu valodā
(+371) 64381325
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Dzīpars ir vien no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Uzņēmumā ir 30 darbinieki. Pie mums strādā ne tikai audējas, bet arī šuvējas un spolētājas, līdz ar veiksmīgi varam piemēroties apjomīgiem pasūtījumiem un termiņiem. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā. Dzīparā strādā audējas, kas labi iepazinušas aušanas darba sūrumu un smagumu, bet tas neliedz ar radošu liesmiņu radīt īpašus audumus ar īpašu sajūtu! Mūsu uzņēmums strādā pārsvarā ar linu, jo lins tā ir mūžīga vērtība, kas jebkurai videi piešķir individuālismu un raksturu. Mēs nepārtraukti atrodamies kustībā - jaunu ideju meklējumos un to realizācijā, kas palīdz piesaistīt klientus tieši mums, jo katrs izstrādājums ir individuāls roku darbs ar tikai sev domātu pielietojumu. Salons tika izveidots 1993. gadā, paralēli uzņēmumam SIA "Dzīpari S" kurā izgatavo mākslas izstrādājumus uz roku stellēm no lina un vilnas, lai tirgotu savu ražoto preci. Mūsu salonā iespējams iegādāties visus mūsu ražotos lina un vilnas izstrādājumus visplašākajā sortimentā, tiek piedāvāta ne tikai pašu darināta produkcija, bet iespējams arī iegādāties dāvanas sev un citiem. Atšķirībā no citiem saloniem Mēs piedāvājam pārsvarā Latvijā ražotu preci, kas kā laika gaitā pierādijies, nes sev līdzi īpašu, tikai latviešiem pazīstamu siltumu, un kvalitāti. Laika gaitā salons ir paplašinājies gan platībā, gan piedāvājuma daudzveidībā. Tas ir kļuvis par iecienītu iepirkšanās vietu ne tikai vietējiem iedzīvotājiem, bet arī iebraucējiem, un tūristiem. Salona emocionālais un vizuālais noformējums mainās līdz ar gadalaikiem. Noformējumā tiek izmantota veikala prece un dabas materiāli. Saskaroties ar klienta vēlmēm allaž esam gatavi piemeklēt un rast vislabāko risinājumu. Mūsu adrese: Alūksnē, Pils ielā 21 b, salons "Dzīpars", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv Mūsu filiāle: Liepājā, Kungu ielā 3, salons "Dzīparbodīte", kontakttālrunis: 64381325, e-pasts: dzipars@dzipars.lv

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTekstila izstrādājumi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 30679
Meklēšanas rezultātos parādīts : 319700


Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Visi banneri