Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kubera auto, SIA, amerikāņu automašīnu rezerves daļas

Rumbulas iela 16 (Nīcgales un Rumbulas ielu krustojums), Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 29219525 - Mobilais tālrunis
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Visi banneri