Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Astroselena, izglītības centrs

Astroselena, izglītības centrs

Vaidelotes iela 4 - 83, Rīga, Latvija, LV-1055
(+371) 29504017
Juridiskais nosaukums : Astroselena, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003914053
Juridiskā adrese : Vaidelotes iela 4 - 83, Rīga, LV-1055
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Astroloģiskā skola sāka savu darbību 1995. gadā. Vēlāk tā ieguva statusu - Izglītības centrs "Astroselēna" (IZM.Reg.Nr.3360800669).

Skolas dibinātāja bioloģijas un astropsiholoģijas doktore Gaļina Svedberga kopā ar citiem pasniedzējiem vada savus audzēkņus ne tikai pa seno zināšanu ceļu, bet arī pa dzīves labirintiem un ir iemantojuši neapšaubāmu autoritāti.

Izglītības centra pasniedzēju profesionālisms un augstais iekšējās kultūras līmenis ļauj radīt uzticības pilnu lekciju atmosfēru un savstarpējā sapratne palīdz klausītājiem harmonizēt savu iekšējo izjūtu.

Mācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem , kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu. Tā kā skolā teorētiskās zināšanas tiek nostiprinātas praktiskajās nodarbībās, tad jau pēc pirmā kursa pabeigšanas, klausītāji prot konstruēt un interpretēt savu kosmogrammu ( vienkāršots horoskops) un arī savu tuvinieku kosmogrammas, tādā veidā iemācās saskatīt cilvēku stiprās un vājās rakstura īpašības un labāk saprot viņu rīcību.

Tie klausītāji, kuri jau ir patstāvīgi apguvuši astroloģijas pamatus dažādos kursos un semināros, bet vēlas padziļināt un sistematizēt savas zināšanas, var iestāties uzreiz 2-4. kursā.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPieaugušo izglītības iestādes Izglītības un apmācību centri, dažādas skolas Kursi, Semināri, Apmācība, Lekcijas    Astroloģijas kursi    Numeroloģijas kursi Astroloģija Horoskopi Psiholoģija Hiroloģija Mēness kalendārs Zīlēšana ar Taro kārtīm
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9165
Meklēšanas rezultātos parādīts : 86782


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Mauriņi, viesu nams
Mauriņi, viesu namsViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Visi banneri