Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tava Kafija

Tava Kafija

TC Nice home, Nīcgales iela 18a, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 20272227
(+371) 27005461
Juridiskais nosaukums : ADA Holding, SIA
Reģistrācijas numurs : 50103430121
Juridiskā adrese : Krūzes, Kaibala, Lielvārdes pagasts, Lielvārdes novads, LV-5070
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Pietiek nobaudīt tasīti aromātiskas melnas kafijas, un vienā mirklī viss uzliesmo, domas šaudās pa galvu kā lielas armijas bataljoni kaujas laukā.. /Onorē de Balzaks/

Bez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā - Nīcgales iela 18A, mēbeļu salona „Kate” 2. stāvā. Mēs piedāvājam visu veidu kafijas, tējas, kafijas automātus no pasaules vadošajiem ražotājiem, apkopes līdzekļus un dažādus aksesuārus. Tāpat salabosim un iztīrīsim Tavu esošo kafijas automātu, sniegsim konsultāciju un, protams, pacienāsim ar gardas kafijas tasi!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafija Skatīt vairāk   Kafijas pupiņas    Kafijas tabletes    Maltā kafija    Kafijas spilventiņi    Kafijas kapsulas Tējas Skatīt vairāk   Melnās tējas    Zaļās tējas    Baltās tējas    Oolong tējas     Rooibos tējas    Augļu tējas    Zāļu tējas    Aromatizētas melnās tējas    Aromatizētas zaļās tējas    Aromatizētas rooibos tējas Kafijas automāti Skatīt vairāk   Espresso kafijas automāti    Pusautomātiskie kafijas automāti    Kapsulu kafijas automāti    Kafijas spilventiņu automāti    Filtra kafijas automāti    Komerciālie kafijas automāti    Lietoti kafijas automāti Mazā sadzīves tehnika    Kafijas dzirnaviņas Skatīt vairāk   Piena putotāji    Piena dzesētāji    Tējkannas Trauki, virtuves piederumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 26102
Meklēšanas rezultātos parādīts : 207578


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Līgatne, rehabilitācijas centrs
Līgatne, rehabilitācijas centrsR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Visi banneri