Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
4 Vēji, krodziņš

4 Vēji, krodziņš

4 Vēji, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 26656167
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Ceļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.

Piedāvājam plašu ēdienkarti ar interesantiem ēdieniem, aicinām nobaudīt mūsu firmas ēdienu : Karbonādi „4 vēju” gaumē. Mūsu viesi jau iecienījuši pašu gatavotos cepelīnus ar garšīgo mērcīti.

Ēdienu gatavojam speciāli katram klientam pēc pasūtījuma veikšanas, mūsu čaklie pavāri pagatavos ēdienu tieši Jums. Speciālu ēdienkarti piedāvājam mazajiem apmeklētājiem, kā arī spēļu galdu, kur pavadīt laiku ar attīstošām rotaļlietām, laukā bērnus iepriecinās šūpoles un slidkalniņš.

Atbrauciet un pavadiet laiku kopā ar ģimeni vai draugu pulkā, malkojot karstos dzērienus uzspēlējiet galda spēles no mūsu spēļu plaukta – domino, monopols, šahs u.c. Piedāvājam arī dažādu svinību un ballīšu organizēšanu, mūsu telpās varēsim uzņemt līdz 50 cilvēkiem.

Mūsu pavāri tiešu Jūsu vēlmēm sagatavos visgaršīgākos ēdienus. Uzklāsim galdu arī Jūsu izvēlētajās telpās un sagatavosim cienastu līdzņemšanai. Pēc Jūsu pasūtījuma sagatavosim kompleksās pusdienas. Rudens un ziemas brīvdienu vakaros piedāvāsim dzīvās mūzikas vakarus.

Atbrauciet un nobaudiet mūsu viesmīlību!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKrodziņš Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi    Siltie ēdieni Skatīt vairāk      Gaļas ēdieni Skatīt vairāk         Cepelīni          Pikantās karbonādes       Soļanka       Pankūkas    Deserti       Cepti banāni    Latviešu virtuve    Bērnu ēdienkarte    Ēdienu piegāde Bāri Skatīt vairāk   Izlejamais alus    Karstie dzērieni Banketi    Galdu klāšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Banketu apkalpošana Pusdienas    Kompleksās pusdienas Pasākumu organizēšana    Dzīvā mūzika Atpūtas vietas    Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43113
Meklēšanas rezultātos parādīts : 919323


Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri