Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Asociācija Dzīvesprieks, biedrība

Raudas iela 4, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 26512524
(+371) 63155294
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītībaBiedrības, nodibinājumi, fondi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4228
Meklēšanas rezultātos parādīts : 9003
Skatīt arī katalogā : Profesionālā izglītība


MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
Vilar Hotel, viesnīca
Vilar Hotel, viesnīcaViesnīca Vilar Hotel SPA atrodas Aizkrauklē, 90 km no Rīgas. Tieši šeit Jūs varat aizmirst par pilsētas burzmu, patiesi atpūsties un relaksēties savu mīļo draugu un ģimenes lokā. Viesnīcas Vilar īpatnība ir mājīgi numuriņi, atrašanās vieta, SPA centrs, trenežieru zāle un tenisa korti.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Visi banneri