Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dūšeļu kempings laivas

Dūšeļu kempings laivas

"Kempings Dūšeļi", Liepājas šoseja, Babītes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2107
(+371) 26367717
Juridiskais nosaukums : Kempings Dūšeļi, SIA
Reģistrācijas numurs : 40103803712
Juridiskā adrese : "Kempings Dūšeļi", Babītes pagasts, Mārupes novads, LV-2107
Banka : AS "Swedbank" HABALV22
Konta numurs : LV04HABA0551038533001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kempings Dūšeļi pie Babītes ezera:

  • Koka un plasmasas laivu noma,
  • Krasta cope vasarā un ziemā,
  • Pīļu medības,
  • Distanču slēpju noma + trase,
  • SUP dēļu noma,
  • Velo noma,
  • Brīvdienu mājas divām personām
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKempingi90 - 130 € Skatīt vairākAtpūta uz ūdens Skatīt vairāk   Laivu noma, īre12 - 15 € Skatīt vairāk   Koka un stiklšķiedras laivu noma (Laivu noma, īre)10 - 15 € Skatīt vairākMedības un makšķerēšana Skatīt vairāk   Medības Skatīt vairāk   Cope (Makšķerēšana) Skatīt vairāk   Ūdensputnu medības Skatīt vairākAtpūta pie Babītes ezera (Atpūta pie dabas) Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairākBrīvdienu mājas Skatīt vairākKempinga mājas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 39695
Meklēšanas rezultātos parādīts : 671950


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Visi banneri