Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Pilna servisa autocentrs

Pilna servisa autocentrs "Rīga"

Gunāra Astras iela 13, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67536555
(+371) 67266282
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts   Garantijas remonts, apkope, serviss   Eļļas maiņa   Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Dzinēju maiņa    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana   Elektrosistēmu diagnostika, remonts   Filtru maiņa   Lukturu regulēšana   Auto audiosistēmu uzstādīšana   Bremžu remonts, apkope, diagnostika   Riepu maiņa un remonts      Riepu montāža, balansēšana      Riepu maiņa   Ritošās daļas diagnostika      Riteņu ģeometrijas pārbaude      Riteņu ģeometrijas regulēšana      Ritošās daļas remonts   Disku pārbaude un remonts      Vieglmetāla diski, remonts      Disku balansēšana      Disku maiņa   Balstiekārtas pārbaude un remonts   Ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts   Spuldžu pārbaude un maiņa   Spēka pārvada remontsAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība   Rezerves daļas      Korejas auto rezerves daļas (Rezerves daļas)         Hyundai un KIA rezerves daļas (Rezerves daļas)   Diski   Uzlikas   Auto riepas, riepu tirdzniecība   Motoru eļļas, smērvielasAuto mazgātuves   Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana   Virsbūvju pulēšanaPilna servisa auto noma (Auto noma)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20345
Meklēšanas rezultātos parādīts : 812467
Skatīt arī katalogā : Autoserviss un auto remonts


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Visi banneri