Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
LALUNA, SIA

LALUNA, SIA

Andreja Pormaļa iela 40, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 20207900
(+371) 65220339
 
VissPiedāvājumiVideo
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts   Virsbūves krāsošana   Virsbūves remonts      Virsbūvju remonta aprēķinu sastādīšana   Garantijas remonts, apkope, serviss      Opel serviss      Opel garantijas remonts      Opel garantijas apkopes   Eļļas maiņa   Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Dzinēju maiņa    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana   Elektrosistēmu diagnostika, remonts   Filtru maiņa   Lukturu regulēšana   Auto audiosistēmu uzstādīšana   Bremžu remonts, apkope, diagnostika   Riepu maiņa un remonts      Riepu montāža, balansēšana      Riepu maiņa   Ritošās daļas diagnostika      Riteņu ģeometrijas pārbaude      Riteņu ģeometrijas regulēšana      Ritošās daļas remonts   Disku remonts, valcēšana      Vieglmetāla diski, remonts      Disku pārbaude un remonts      Disku balansēšana      Disku maiņa   Balstiekārtas pārbaude un remonts   Ātrumkārbu reduktoru maiņa un remonts   Spuldžu pārbaude un maiņa   Spēka pārvada remontsAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība   Opel rezerves daļas   Rezerves daļas   Diski   Uzlikas   Auto riepas, riepu tirdzniecība   Motoru eļļas, smērvielasAuto mazgātuves   Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana   Virsbūvju pulēšana
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Visi banneri