Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Arņa Preisa keramikas darbnīca

Arņa Preisa keramikas darbnīca

Zelmeņi, Skultes pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4025
(+371) 29783447
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

ZUGU keramika top, izmantojot seno Vidzemes meistaru slepenās zināšanas. Īpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi. Ieskatieties priekšmetos vērīgi, paturiet tos rokās un centieties sajust, ka tā ir jūsu laime un veiksme.

Ekskursijām vēlama iepriekšēja pieteikšanās.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresArnis Preiss (Podnieka darbnīca) Skatīt vairāk   Podu darināšana    Cepļa atvēršana    Māla trauku izgatavošanas studija    Trauku virpošanas paraugdemonstrējumi    Podnieki un keramiķi Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Telšu vietas    Ugunskura vietas    Sporta spēļu laukumi    Kāzu svinības, kāzas    Dzīvā mūzika Skatīt vairākKeramikas izstrādājumi Skatīt vairāk   Māla trauki    Māla bļodas    Māla šķīvji    Māla krūzes    Māla vāzes    Māla svečturi    Māla rotas    Etnogrāfiskās tradīcijas trauku formās    Apgleznoti keramikas izstrādājumi Ekskursijas    Bišu dravas apskate    Ekskursija pa keramikas darbnīcu Degustācijas    Medus produktu degustācijas    Dažādu ziedu medus degustācijas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32958
Meklēšanas rezultātos parādīts : 645394


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Visi banneri