Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Mramor.lv, grīdas slīpēšana un pulēšana

Tallinas iela 55, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 26930109
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde   Akmens segumu apstrāde      Granīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Granīta kāpņu slīpēšana un pulēšana      Granīta virsmu slīpēšana un pulēšana      Marmora grīdu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora kāpņu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Marmora virsmu slīpēšana, pulēšana un kristalizācija      Keramogranīta grīdu slīpēšana un pulēšana      Betona grīdu pulēšana      Akmens ķīmiskā tīrīšanaGrīdas segumu ieklāšana   Paklāju ieklāšana   Linoleja ieklāšana   Lamināta ieklāšana   Parketa ieklāšana   Antīko grīdu izveidošana   Linoleja vaskošana   Ceļa flīžu ieklāšanaCeltniecība, būvniecība, remonts, labiekārtošana   Restaurācijas darbi   Metināšana, metināšanas darbi   Krāsošanas darbi   Santehnikas darbi   Montāžas un demontāžas darbi    Mūrēšana   Apdares darbi   Betonēšana   Siltumizolācijas un hidroizolācijas darbi   Tapešu līmēšana   Jumiķu darbi, jumta segumu uzstādīšana, montāža   Komercēku celtniecība   Fasādes darbi   Apmetēju darbi   Elektroinstalācijas izstrāde   Krāsns podiņu likšana   Komunikāciju izbūve   Ūdensapgāde un kanalizācijaBūvuzraudzībaGuļbūvesGaldniecība, galdnieku darbiUrbumu ierīkošanaMērīšanas un aprēķinu darbi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27623
Meklēšanas rezultātos parādīts : 710226
Skatīt arī katalogā : Akmens apstrāde


JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Visi banneri