Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Kandavas pilsētas pirmsskolas izglītības iestāde Zīļuks

Raiņa iela 14, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63182061
(+371) 29149340
(+371) 29431160
(+371) 29335148
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Darba laiks: Strādājam katru darba dienu no 7:00 - 19:00, Nestrādājam svētku dienās, sestdienās un svētdienās.

Vadītājas Dina Tauriņas pieņemšanas laiki:
Apmeklētāju pieņemšana klātienē, iepriekš vienojoties pa tālr.: +371 29149340
vai e-pastā: ziluks@tukums.lv
Vecākiem – elektroniskā saziņa Eliis- vietnē

Iestādes himna:
Pasaule liela, pasaule plaša
Mēs iesim Zīļu vīriņam līdzi,
Lai ik uz soļa aizraujas dvaša,
Un gudrs prāts mums piepalīdz!

Pirmskolas izglītības iestāde „Zīļuks” ir pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāde, kas darbojas jau kopš 1978. gada 6. janvāra. Tiek piedāvātas trīs licenzētas mācību programmas:
1. Pirmsskolas izglītības programma – 01011111
2. Speciālā pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar valodas traucējumiem – 01015511
3. Speciālā pirmsskolas izglītības programma ar jauktiem attīstības traucējumiem-01015611

Mums ir 11 grupas, kuras apmeklē 185 bērni, no tiem 79 ir 5-6 gadīgie bērni. Katrā grupā strādā divi skolotāji un viens skolotāja palīgs. Par bērnu muzikālo un fizisko attīstību rūpējas mūzikas un sporta skolotājas. Par bērnu vispusīgu attīstību un runas korekciju rūpējās speciālais pedagogs, Montesori pedagogs un logopēds. Iestādes darbs orientēts uz bērnu vispusīgu attīstību, radot attīstošu vidi bērnu darbībai, lai bērnu sagatavotu pamatizglītības uzsākšanai.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBērnudārzi, Pirmsskolas izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8002
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31678


Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Visi banneri