Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas novada amatnieku biedrība

Kandavas novada amatnieku biedrība

Teikas, Kandavas pagasts, Tukuma novads, Latvija, 3120
(+371) 26113310
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kandavas novada amatnieku biedrība "Pūralāde"

Katrs, kuram ir vēlme darboties, tiek laipni gaidīts!


Piedāvājam sekojošas nodarbības:

- Rokdarbi - dažādu tehniku un veidu visi iespējamie rokdarbi (adīšana, tamborēšana, filcēšana, ziedu izgatavošana, rotas, u.tml.)

- Šūšana – šūšanas pamati un prasmju padziļināšana.

- Keramika un porcelāna apgleznošana - kā vienkāršu šķīvi, krūzīti u.c. padarīt par īpašu.

- Ādas mākslinieciskā apdare un grāmatu iesiešana – dažādu ādas priekšmetu izgatavošana.

- Aušana - piedāvājam iespēju iemācīties aust jostas.

Nodarbības tiek organizētas gan pieaugušiem, gan bērniem - ar vai bez pieredzes. Radošās nodarbības dod iespēju satikties ar līdzīgi domājošiem, jaukiem, ideju pilniem cilvēkiem.

Visās nodarbībās var iemācīties radīt dažādas noderīgas lietas gan sev, gan saviem tuviniekiem. Kā arī radoši izpausties un lietderīgi pavadīt laiku. Visu nodarbību laiki tiek saskaņoti ar jums - mācīties un pilnveidoties gribošajiem!

Informācija pa telefonu: +371 26113310 (Aiva).



Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmatniecība, amatnieki
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5813
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30289


DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Visi banneri